Një djalë nga Tirana thotë se ka një hall shumë të madh, pasi vajza që ai donte i tha sot se ishte lesbike, duke e larguar një herë e mirë nga jeta e saj.

“Përshëndetje JOQ. Kisha dëgjuar për këtë shokohet nga kjo, shokohet nga ajo. Po kjo që dëgjova unë sot është me të vërtetë shokuese. Vajza që unë doja prej 1 viti, që më jepte shpresa dhe më bënte të çmendesha pas saj më tha sot se është lesbike. E kam pritur kaq kohë, i kam dhënë kohë për të më pranuar, ndërsa ajo më con foto me të dashurën e saj. A duhet të shkoj te ndonjë psikologe? Si t’ia bëj ta harroj”, shkruan djali.

Në përgjigjen e dhënë vajza ia ka bërë të ditur se mes tyre s’mund të ketë ASGJË!