Lufta e Jemenit ka shkaktuar rreth 10 000 të vdekur, prej të cilëve të paktën 1 546 kanë qenë fëmijë, ndërsa mbi 14 milionë njerëz vuajnë nga uria.

Saleemin ka qenë një prej shumë vogëlushve që kanë përjetuar ngjarje të tmerrshme që për një fëmijë janë shokuese.

BBC ka bërë një reportazh ku tregon historinë e djalit të vogël 7- vjeçar, Salemmin. Ai u bë fytyra e vuajtjes së Jemenit. Po ku është ai sot dhe si ka ndryshuar nga një vit më parë.

Për më tepër shikoni videon.