Djali i ish nënkryetarit të PDSH së në kohën e Arbër Xhaferit do të jetë në kandidat i listës për këshilltarë nga Aleanca për Shqipetarët.

Bëhet fjalë për Dardan Hysenin i cili është i radhitur i katërti me radhë në listë.

Dardani është djali i të ndjerit Adem Hysenit ish nënkryetarit të PDSH–së dhe ish kandidat për mandatin e parë në Komunën e Çairit.