Pak vite më parë rrëfente me krenari se u ishte nënshtruar ndërhyrjeve estetike për të përmirësuar linjat e veta dhe sot ajo vazhdon t’i tregojë ato po me të njëjtën krenari.

Courtney Stodden, 24-vjeçarja amerikane që u bë e famshme në 2011 pas martesës me aktorin Doug Hutchison, që në atë kohë ishte 51-vjeç, tërhoqi vëmendjen në Los Anxheles jo vetëm me bikinit e kuq.