Për kantautorin Kastro Zizo dita e sotme është mjaft e veçantë pasi feston ditëlindjen e mbesës së tij.

Ai ka publikuar një foto në të cilën shfaqet me të motrën, djalin Dankan dhe mbesën e tij. Përmes këtij urimi Kastro ka vënë theksin tek rëndësia e familjes