Dita e pavarësisë së Maqedonisë – 8 Shtatori është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e vendit, njoftoi sot ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Kjo ditë  është shpallur ditë jo pune në pajtim me Ligjin e festave të Republikës së Maqedonisë.