Marja Rosales ishte pjesë e mediave një kohë të gjatë për shkak të peshës së madhe të saj, por sot ajo duket krejtësisht ndryshe.

Ajo gjithë ditën e saj ishte e detyruar ta kalonte në shtrat dhe mezi merrte frymë nga pesha e tepërt, transmeton lajmi.net

Me ndihmën e mjekëve dhe vullnetin e saj për të humbur peshë, ajo sot peshon vetëm 90 kilogramë.

Kjo histori, mund të jetë inspirim për të gjithë personat me mbipeshë që duan të kenë një jetë normale.