Një sondazh i ri ka gjetur filmat më të shikuar në aeroplan gjatë udhëtimeve.

Hulumtimi i bërë nga London’s Gatwick Airport, gjeti që filmi i vitit 2011 “Bridesmaids”, në të cilin luajnë Kristen Wig dhe Melissa McCarthy, ishte filmi më i popullarizuar tek ata të cilët ishin pyetur.

Raporti po ashtu gjeti që 11% e kishin pranuar që kishin qajtur teksa kishin shikuar film në aeroplan,  ndërkaq burrave iu kishte ndodhur kjo më hsuëm se grave.

1 Bridesmaids
2 The Hangover
3 Meet The Parents
4 The Shawshank Redemption
5 Jason Bourne
6 Forrest Gump
7 Groundhog Day
8 Bridget Jones’s Diary
9 Pretty Woman
10 Slumdog Millionaire