Shiu i rrëmbyeshëm dhe era e fortë në orët e mbrëmjes në Prishtinë ka dëmtuar një pjesë të murit të ndërtesës së komunës së re në Prishtinë.

Në videot e realizuara nga lexues të gazetës Express, shihen dëmtimet në ndërtesë.