emi mësuar që këngëtaren, Dafina Zeqiri ta shohim gjithmonë me veshje moderne dhe në hap me trendet botërore, mirëpo ajo pëlqen edhe veshjet tradicionale.

Në një foto e cila është realizuar vite më parë, ajo shihet e veshur në dimi dhe jelek, krah këngëtares Mirsa Kërqeli. Dafina dukej një nuse shumë e bukur.