Pas raporteve se Kim Jong-un ka vendosur raketat dhe tanket në breg, tjera pamje tronditëse kanë ardhur nga Koreja e Veriut mëngjesin e sotëm.

Një sërë pamjesh ajrore të kryeqytetit të Koresë së Veriut, Pheninait, kanë zbuluar se ai duket i boshatisur nga njerëzit.

Pamjet u kapën nga ‘Singaporean Aram Pan’, i cili u soll rreth e rrotull kryeqytetit me një helikopter.

Kompania është pjesë e një projekti që ka për qëllim të shfaqë Korenë e Veriut përmes imazheve dhe videove.

Ai mori leje nga qeveria e vendit për të regjistruar. Pamjet shfaqin ndërtesat e larta dhe autostradat moderne, por ajo çfarë mungon në këtë qytet janë pikërisht njerëzit.