Rinia e fshatit Novasellë të komunës së Zhelinës, dje janë çuar në këmbë në mbështetje të madhe për Fatmir Izairin. Rina është bashkuar me Iazirin pas punëve kapitale që tani më banorët e këtij fshati i shohin dhe i shijojnë.

Një nga investimet më të mëdhaja në këtë fshat ku sot nxënësit mësojnë është shkolla me kushte më moderne në këtë komunë

Ky fshat tani më ka rrugë me begatona rreth 2 mijë metër katëror, i gjithë fshati është urbanizuar dhe siç mësohet në Bankën Botërore është kaluar projekti për ndërtimin e rrugës regjionale deri në këtë fshat ku fillimet e punimeve do të nisin nga muaj mars.

Kjo është rinia e fshatit të dytë që masovikisht i bashkohet kandidatit Fatmir Izairi pas asaj të Zhelinës ku pritet që edhe rinia e të gjithë fshatrave të jenë me Dokin.

Ndryshe zgjedhjet lokale do të mbahen me 15 tetor, ku Fatmir Izairi do të përballet me tre kandidatët tjerë atë të ASH-së, PDSH-së dhe BESËS./TetovaSot/