Një pronar ka shkaktuar një reagim të ashpër në media pasi u kap duke zvarritur dy qentë e tij pas makinës së tij në një rrugë në Kinë.

Dy qentë, një dhe dy vjeç, u detyruan të ecnin me automjetin. Njëri prej tyre u pa i shtrirë në tokë kur makina ndaloi.

Pasi video e incidentit u bë e njohur, pronari i qenve i tha një gazete lokale se ai po i stërviste për një garë të ardhshme,.

Ndërsa u pyetën për komentet negative në internet, ai tha: “Unë mund të kuptoj emocionin e përdoruesve të internetit, por ata kanë gjykimin e tyre dhe duhet të kuptojnë se çfarë ishte e vërteta”.

Pronari shpjegoi se normalisht ai trajnon qentë duke i lënë ata të kandidojë në treadmills.

https://www.youtube.com/watch?v=jcDo96cXdHc