Një tetovar sonte rreth orës 19,00 po ecën lakuriq në rrugë “Boris Kidriç afër shtëpisë së  ARM-së. Sipas dëshmitarëve për TetovaSot, personi është maqedonas dhe dyshohet se është o sëmur mendor.

Ende nuk dihen arsyjet pse ka dalë në këtë formë, por ai vazhdon të ecë në rrugë.