Prezantuesja e njohur shqiptare e SuperSport, Ilda Bejleri, ka provokuar sërish, por këtë herë e ka bërë si kurrë më parë.

E konsideruar si një ndër modreatorët më atraktive ajo është bërë shënjestër për fotografët e njohur shqiptarë, të cilët e përdorin edhe si modele në fotografitë e tyre.

Por kësaj radhe Ilda është shfaqur tejet seksuale në Instagram. Ajo ka joshur, duke dalë vetëm me sutjena, rripat e të të cilave thuajse po i binin nga krahët. Ndërkohë që në disa fotografi të tjera ajo shfaqet vetëm me këmishë nate. Imazhet është realizuar nga fotografi i njohur, Armand Sallabanda.

Duket se fillimi i sezonit e ka nxehur mjaft shumë Ildën, e cila realizoi një tjetër sesion pas atij për revistën Bordo. Ilda konsiderohet prej femrave më seksi shqiptare. Ajo vazhdon të jetë ‘single’ dhe pa të dashur.