Në qershor, George dhe bashkëshortja e tij Amal Clooney u bënë prindër të dy binakëve, Alexander dhe Ella.  Dhe sot aktori flet për emrat klasikë të fëmijëve të tyre, ndryshe nga emrat e tjerë të Hollivudit.

Aktori 56-vjeçar dhe bashkëshortja e tij thonë se “nuk donin që fëmijët të kishin emratë pamend”, sipas Paris Match.

“Nuk dëshironim tu jepnim atyre ato emrat qesharakë hollivudianë që nuk nënkuptojnë asgjë”, ka thënë George. Madje ai ka thënë se vajza dhe djali i tij që tani e kanë të vështirë të mbajnë “peshën e famës së tyre”.