Një e papritur i ka ndodhur një ciklisti në SHBA.

Teksa po bënte xhiro nëpër zonën ruarale të Pensilavnise ciklisit i është ngjitur nga pas një laraskë.

Shpendi duket se e ka ngatërruar atë me ndonjë pre të mundshme dhe është afruar disa herë me radhë, duke provuar ta kapte me sqep.

Videoja po bën xhio në rrjetet sociale dhe shumë ndjekës të tyre thonë se zogu ka dashur të luante me ciklistin dhe jo ta sulmonte.

https://www.youtube.com/watch?v=YOJ07sMnLbM&feature=youtu.be