Zv/kryeministri për çështje Evropiane, Bujar Osmani thotë se Çairi e meriton të ketë një kryetar si Visar Ganiu

“Çairi vërtet e meriton të ketë një kryetar si Visar Ganiu. Profesor, sportis, njeri i ndershëm i plotësuar me urtësi dhe modesti. Njeri që gëzon respekt në mesin e kolegëve, studentëve dhe bashkëqytetarëve” ka shruar Osmani

Ndryshe pas emërimit direkt nga Ali Ahmeti si kandidat për Çairin, profesor Ganiun e presin krah hapur çdo qyteatrë në këtë komune duke parë si shpresë për të vetme për ndryshim./TetovaSot/