Kudo që paraqitet ajo merr gjithë vëmendjen.

Dhe kështu, Chloe Khan rrëmbeu vëmendjen në shoun Miss Swimsuit UK, derisa u paraqit e veshur në një fustan të gjatë të zi, përcjell Bota sot.

Ylli ishte e shoqëruar nga Katie Salmon dhe Chantelle Connelly në klubin Sugarhut në Liverpool ku po mbahet ngjarja.

Ajo dukej vërtetë seksi, derisa tregoi linjat në fustanin e zi, ndërsa që gjoksi ishte ai që bëri që të gjithë sytë të jenë tek ajo, pasi ishte gati t’i shpërthente.