Këngëtari Blero Muharremi është mik i mirë i një pjese të madhe të estrades, Shoqërohet me këngëtar e këngëtare, me reper, me prezantues e gazetar.

Pra, është natyrë mjaftë sociale, shkruan “Kosovarja”.

Blero ka shoqëri të afërt me këngëtaren e njohur dhe shumë të angazhuar Shkurte Gashi.

Ai, e ka edhe një duet me të, këngën me titull “5”, e cila ka rezultuar mjaftë e suksesshme.

Në një foto, Blero shihet teksa e ndrydh kolegen e tij. Sigurisht nga dashuria.

Ndryshe, jeta private e të dy këngëtarëve shpesh është në fokus të medies.