Blerim Bexheti sonte vetëm ka treguar muskujt për dalur ne mejdan me 15 tetor për  komunën e Sarajit. Siç shihet Blerimi vazhdon të ketë përkrahje të madhe edhe nga ata që nuk janë me asnjë parti politike që fitorja thuhet se do të jetë në raundin e parë.

“Për një fitore më të madhe që në reth të parë #meBlerimin  #përSarajin  VOTO NUMRIN 3″ thuhet në proflin e forumit rinor të BDI-së -dega Saraj.

Ndryshe Blerim Bexheti me 15 tetor do të përballet me tre kandidat të partive poltike si atë të PDSH-së, ASh-së dhe BESËS./TetovaSot/