Pothuajse një vit pa asnjë duel, Ilir Latifi rikthehet dhe e tregon fuqinë e tij në kampionatin UFC215.

Kosovari arriti ta mposhte Tyson Pedro, një njeri shumë të mbrojtur dhe të pamposhtur.

Latifi mposhti kundërshtarin për 15 minuta, dhe krejt kjo erdhi fal përvojës së tij prej veterani.

Pikët e gjyqtarëve, shkuan të gjitha për Latifin i cili pas 3 raundeve u shpall fitues: 29-28, 29-28 dhe 30-27.