Këngëtarja që numëron këngë të shumta në karrierën e saj muzikore, për një kohë nuk ka sjellë ndonjë projekt dhe nuk ka bërë më dije se është duke punuar për ndonjë këngë të radhës, shkruan Kosovarja.

Besiana Kasami që për të gjithë publikun njihet me emrin artistik Big Mama, është një nga femrat pa komplekse, ajo për shumë tematika të cilat për shoqërinë kanë qenë tabu, ajo pa hezitim ka folur apo reaguar.

Bigu ka kohë prezanton dhe një emision që vazhdon me shumë përkushtim të punon rreth tij. Por edhe gjatë sezonit verorë ishte e pranishme në shumë mbrëmje muzikore dhe ahengje familjare. Këngëtarja e cila është shëndërruar në një femër shumë joshëse, është thënë se në fund verë do martohet, por deri tani ajo asgjë nuk ka konfirmuar.

Ajo për momentin ndodhet në Belgjik dhe nga atje është shfaq joshëse si asnjëherë më parë. Duket aq këndshëm dhe shumë elegante.