Serena Williams dhe burri i saj, Alexis Ohanian janë bërë prindër të një vajze të premtën e kësaj jave.

Rrjetet sociale shpërthyen me urimet e të famshmëve si nga shou bizi ashtu edhe atletika.

Prej të prëve ka qenë këngëtarja Beyonce që po ashtu është nënë e tre fëmijëve.

“Urime Serena”, ishin fjalët e Beyonce që i kishte vënë në një fotografi të tenistes.