Dasma për Besin dhe Xhensilën vijon edhe mbrëmjen e sotme.

Këtë herë Xhensila është shfaqur  në formë dhe e mrekulleshme se kurrë me një fustan të ngushtë dhe gjithashtu me një model të flokësh të kapur. Duket se surprizat e tyre nuk kanë fund.