Kusht i vetëm për tu ngritur në detyrë dhe për të mbajtur poste të larta në qeveri dhe administratë, është ai që të jesh pasardhës i njerëzve të pushtetit komunist.

Ish-kryeministri Sali Berisha, ka bërë publik denoncimin e një qytetari, i cili ka ngritur shqetësimin e madh se si sot fëmijët e bllokmenëve të dikurshëm po vijnë sërish në pushtet.

Ja postimi i ish-kryeministrit:

Një neobllokmen tjetër larteseohet në detyrë!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

” I nderuar Dr Berisha, Ka tre vjet qe gerthasin ne media, filloi fondi i Ballkanit Perendimor me qender ne Tirane nderkohe qe vetem sot u deklarua fillimi i punes ne ministerialin e Bledit. Drejtor i kesaj zyre ne Tirane nje pinjoll i regjimit komunist, Gjergj Murra. Per Edvin Kristaq Ramen kriter themelor eshte origjina nga blloku i baballarve te tij”.