Bella Thorne është e njohur për stilin ekstravagant të veshjes, e thuajse gjithnjë përbën lajm në kronikat rozë, por këtë herë duket se e ka tepruar paksa.

19-vjeçarja, e cila mori pjesë në shfaqjen e modës së Rihannës “Fenty x Puma”, ka befasuar të ftuarit e tjerë teksa është shfaqur me një bluzë të prerë në pjesën e poshtme, deri pranë gjoksit dhe nuk kishte veshur asgjë tjetër poshtë, duke rrezikuar jo në pak raste të tregonte më shumë nga ç’duhej.

E disa orë më pas ajo ka ndërruar veshje, por këtë herë ka fituar vëmendje pasi ka dalë të kërcejë në rrugë.