Këngëtarja Enca Haxhia nuk dalët së postuari foto provokuese, që e venë në qendër të kritikave.

Ajo njihet si një nga përdorueset e rregullta të Photoshop-it dhe në këtë foto duket qartësisht.

‘Mos ki frik të kapësh ndjenjat’ shkruan Enca krah fotos. Ndërkohë Enca nuk e ka lënë me kaq. Në foton pasuese këngëtarja ka ‘shtuar’ dallgët e detit.

Madje ajo është e vetëdijshme për efektin e saj dhe këtë e ka mbishkruar në foton e publikuar.