Ylli i NFL, Russell Wilson bëri diçka të mahnitshme për gruan e tij Ciara, në një ditë të veçantë për ata.

“Kur i dashuri juaj mbyll muzeun për një natë”, shkroi Ciara në Instagramin e saj, së bashku me një video duke shijuar muzeun, të cilin ata e kishin të gjithë për veten e tyre.

Kjo mund të jetë një nga netët e fundit romantike të Ciara dhe Russel, pasi që sezoni i NFL-së po fillon përsëri këtë të diel kundër Aaron Rodgers.