Bukuroshja dhe këngëtarja Morena Taraku vazhdon me paraqitje provokative nëpër rrjetet sociale

Derisa bukuroshja ka bërë selfie të ndryshme nga pozita të llojllojshme, kësaj here ajo ka zgjedhur ta bëj një të tillë nga pozita lartë – poshtë ku ekspozohet gjoksi i saj superseksi.

Por, në këtë rast ajo ka ekspozuar gjoksin e saj gjigant, për të cilin më parë ishte thënë se ajo ka pasur ndërhyrje kirurgjike.

Megjithatë, ai duket shumë seksi dhe Morena ka për çka të krenohet në këtë aspekt.