Luana ishte në qendër të vëmendjes me (zh)veshjen e saj, gjë që bëri atë të marrë shumë komplimente nga të ftuarit.

Por ditë më parë ‘Vipat e Bllokut’ siguruan një fotografi, e cila është tipike për ta. Luana mashtroi me pamjen, e cila na u prezantua përmes fotografive profesionale dhe të rregulluara shumë mirë me fotoshop.

Ngjyra vjollce që Luana vendosi të lyejë sytë, ishte ajo që bëri të merrte komente negative.

Kjo ngjyrë nuk i shkonte asaj dhe u hapi rrugë ironizimeve me Luanën.