Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar nJë takim me Presidentin turk Rexhep Taip Erdogan gjatë qëndrimit të tij në Nju Jork ku po merr pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të OKB. Takimi u zhvillua në Hotel Peninsula.

Në takimin e zhvilluar në Nju Jork Rama dhe Erdogan kanë diskutuar për bashkëpunimin mes dy vendeve.

https://www.youtube.com/watch?v=yp7bxmZ4-kA&feature=youtu.be