Disponimi juaj mund të jetë si shkas i një qarku të miqve të mirë.

Kjo sipas studimeve ndikon pozitivisht në mirëqenien tuaj mentale, shkruan Independent.

Hulumtuesit kanë studiuar të dhëna nga mbi dy mijë studentë, që ju është kërkuar që ta flasin për vetën dhe miqtë e tyre. Rezultatet e mbledhura janë publikuar gjashtë muaj më pas, sipas të cilave disponimi i grupeve mund të jetë ngjitës edhe në shoqëri.

Nga rezultatet është nxjerr se njerëzit shpesh janë të pa disponuar kur në të njëjtën gjendje është edhe rrethi dhe në anën tjetër ata mund të jenë më në qejf si shkas i disponimit të miqve.