Sapo është arritur marrëveshja e koalicionit në mes të PAN-it dhe të Aleancës Kosova e Re.

Burime të Radiotelevizionit të Kosovës, kanë bërë të ditur se para pak çastesh është arritur kjo marrëveshje.

Siç raporton RTK, vazhdimi i seancës konstituive të Kuvendit të Kosovës do të mund të mbahet të enjten ose të premten.