Autoritetet spanjolle dhe marokene kanë arrestuar gjashtë xhihadistë, të cilët po kryenin përgatitje për sulme terroriste, njoftoi sot Ministria e Punëve të Brendshme e Spanjës.

“Policia spanjolle dhe organet e sigurisë në Marok kanë shkatërruar qelizën terroriste të xhihadistëve, e cila përbëhej nga gjashtë pjesëtarë”, thuhet në deklaratën e ministrisë