Aktori i humorit Albano Bogdo ka bërë pjesë të lojës së tij uniformën e policisë.

Fotot e publikuara nga SYRI.net dhe më pas shpërndarë në media të tjera, tregojnë aktorin të lidhur me pranga dhe të rrethuar me shumë forca policie.

E gjitha kjo është një lojë.

Policia tha se për Opinion “shërbimet tona as kanë shoqëruar as kanë arrestuar njeri me emrin Albano Bogdo”. E pra, Albano Bogdo po promovon programin 2XL, duke u bërë pjesë e portaleve me foto në pranga.