Këngëtarja e re shqiptare, Arilena Ara, e cila famën e mori me këngën “Nëntori”, një këngë që e ka realizuar edhe në anglisht me titull “I’m Sorry” nuk është fare modeste

Ajo aq shumë është dashuruar në këngën e saj që tashmë e thotë edhe nëpër statuse nëpër rrjetet sociale.

Këtë ajo e ka thënë edhe në statusin e fundit.

“E dashurojë këngën I’m Sorry”, ka shkruar Arilena.

Kështu këngëtarja si duket rri larg frymëzimit nga këngët e huaja dhe është tërësisht e dashuruar në krijimtarinë e saj.