Xhevdet Jashari dhe Blerim Destani janë shok që nuk ndahen nga njëri-tjetri.

Të dy aktorë, Xhevdeti është bërë së fundi ikona e humorit shqiptar, ndërsa Blerimi është një aktor me famë në Gjermani.

 Xhevdeti asnjëherë nuk flet me seriozitet, e për këtë Blerimi duhet ta ‘durojë’ gjithë kohën.

Ai ia ka marrë telefonin në dorë dhe nuk e ka ndërmend ta lërë derisa t’ia mbush Instastory-n me foto dhe video të ndryshme, e këtë e ka bërë vetëm që të fitojë më shumë ‘followers’ në Instagramin e tij, duke iu bërë thirrje ndjekësve të Blerimit.

Për më shumë shikoni se çka ka postuar ai.