Miss Kosova 2016, Camilla Barraza ka për ta risjell një kujtim për fansat e saj

Bukuroshja ka postuar një foto në rrjetet sociale ku e kujton këtë moment, që ishte befasi për shumë kënd në Kosovë.

“Sot është një ditë që bëri që jeta e ime të ndryshoi plotësisht…jam pa fjalë, faleminderit Kosovë”, ka shkruar argjentinasja.

Pas kësaj mediat kishin vërshuar me komente të ndryshme dhe ishte bërë një debat i madh, i cili në disa raste kishte eskaluar në fyerje.

Megjithatë, pak kishte dëgjuar organizatorja e këtij spektakli, Agnesa Vuthaj e cila e kishte dërguar në fund Camillan për ta përfaqësuar Kosovën në Miss Universe 2017”.