Qenan Aliu

Nuk duhet marë në konsideratë Antonio Milloshovskin edhe sikur të thotë të vërtetën. Ai bëri stigmatizim qyqar për z. Izet Mexhitin ,kryetarë aktual i Çairit. Nuk është punë e tij , ajo që pandeh ai është punë e organeve kompetente me të cilat udhëhoqi ai bile edhe për mes telefonit më shumë se një decenie. Miq të dashur, gjithçka që mund të thotë një deputet brenda mureve të sallës plenare dhe në foltore NUK MBANË PËRGJEGJËSI LIGJORE, kështu është e rregulluar me kushtetutë dhe ligjë. Pra mund të thotë insinuatat apo budallalëke më ordinere dhe për ata nuk mbanë përgjegjësi penale. Deputeti pervers Milloshovski , pas kësaj fuqie IMUNITARE mund të thotë edhe shumçka tjetër, por duhet besuar vetëm procedurave dhe organeve meritore. Unë Milloshovskit nuk i besojë edhe sikur by…. në prush të ,,tagarit,, ta vëndojë !