Një mërgimtar që është nisur për në Itali në këto momente është në kufirin Maqedoni-Serbi dhe është duke pritur që tre orë, thotë për TetovaSot.  Sipas tij kolonat janë aq të gjata sa që tre orë nuk e ka lëvizur makinën e tij.

“Shikoni gati tre orë nuk kam lëvizur. kjo gjendje është në kufirin Maqedoni-Serbi. Unë jam nisur për në Itali, turp nuk e di pse kaq na vonojnë” shprhet për TetovaSot mërgimtari nga Maqedonia.

Ndryshe disa herë është paraljmaëruar se rruga për në Serbi ka qenë e rrezikuar nga hajnat duke i keqpërdor kalimtarët që kthehen në vendëlindje apo anasjelltas. /TetovaSot/