Ajo ishte dyfishi i madhësisë së “Titanikut”… “Seawise Giant”, ishte anija cisternë më e madhe në botë, e cila u ndërtua nga japonezët në vitin 1979.

Duke peshuar më shumë se 564,000 ton dhe me 458.4 metra gjatësi, ajo ishte shumë e madhe për të lundruar në Kanalin e Anglisë.

Por edhe pse kaq e fuqishme, fundi i saj ishte tragjik… Anija u fundos nga raketat e Saddam Husenit gjatë luftës Irani-Irak në vitin 1988…

Ajo shërbeu për 30-vjet dhe në fund u shit për skrap në Indi në vitin 2009.