Angelina Jolie ka vendosur ti rikthehet sërish aktrimit pas një shkëputje prej disa kohësh.

Në fakt, aktorja 42-vjeçare do t’i rikthehet sërish rolit në filmin “Maleficient”, i cili do të ketë edhe një vazhdim të dytë.

“Ne jemi duke punuar shumë për skenarin dhe kemi prithsmëri shumë të lartë për filmin e dytë”, tha Jolie për “Deadline”.

“Maleficient” ka grumbulluar 750 milionë dollarë në mbarë botën, si dhe është vlerësuar pozitivisht nga kritikët.

Ndryshe, Jolie dhe bashkëshorti Brad Pitt ka ndërprerë procesin gjyqësor të shkurorëzimit