Një djalosh që qëndronte prapa liderit të VMRO-DMNE-së, Nikolla Gruevski derisa ai mbante press konferencën u alivanos.

Ndërkohë Gruevski vazhdoi fjalimin e tij sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Dikush nga të pranishmit i ndihmoi djaloshit që ngadalë dhe pa mos u vërejtur tw lëshoj vendin nga ku po mbahej konferenca për gazetarët, ndërsa Gruesvki vazhdoi me konferencën për gazetarët.