Shefat e Shtabeve vendore të Çair-it sot kanë realizuar takim me Kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmetin dhe me Kandidatin për Kryetar komune të Çair-it, Prof.dr. Visar Ganiu.

Zgjedhjet lokale, mënyra dhe format e fushatës zgjedhore ishin në fokus të takimit të sotëm.

U dhanë ide dhe propozime të ndryshme nga të pranishmit për paraqitjen e kandidatëve për kryetar komune dhe këshilltar komunal gjatë fushatës zgjedhore.