Festimi maratona i sodit për hir të 20 vjetorit të emisionit “Opinion” të autorit Blendi Fevziu, përfundoi me pritjen  festive, ku të ftuar ishin shumë figura eminente të jetës shoqërore dhe politike nga Shqipëria, Kosova, ndërsa nga Maqedonia ishte i ftuar vetëm lideri i BDI-së, Ali Ahmeti.

Kjo edhe njëherë tregon se Ali Ahmeti është figurë historike dhe se kontributi i tij në shërbim të çështjes kombëtare është i çmuar nga shqiptarët kudo ndodheb ato.