Një aktore e Game of Thrones ka hequr dorë nga diploma e saj si juriste për t’iu përkushtuar sërish aktrimit, por këtë herë atij +18.

Ella Hughs nga Sauthemptoni thotë se “që në momentin që vendosi t’u bashkohet filmave me pullë të kuqe, ndjehet më e lumtur”.

“Kam qenë një vajzë shumë e turpshme. Madje mezi flisja në telefon me djem. E urreja zërin tim dhe asnjëherë nuk mendoja se do të gjeja lumturinë”, thotë ajo.

Ella, 22 vjeç, thotë se gjërat kanë ndryshuar shumë për të dhe se ndjehet mjaft e lumtur me karrierën e re, megjithëse pranon se nëpër rrjetet sociale jo të gjithë e kanë mirëpritur vendimin që ka marrë.

Tek Game of Thrones, 22-vjeçarja shfaqet në rolin e një prostitute në sezonin e gjashtë në episodin “The Broken Man”.