Gjithsej 9 persona, katër shtetase të Shqipërisë dhe pesë të Maqedonisë janë arrestuar pas kontrollit një orë pas mesnate në objektin hotelierik ‘Baci’ në Bogovinë.

Të arrestuarat sipas policisë kanë qenë të moshës nga 26 deri në 41 vjet dhe të cilat kanë punuar si këngëtare dhe vallëtare.

Në polici është mbajtur edhe pronari I objektit nga Bogovina N.SH (33)