Këngëtarja dhe moderatorja Orinda Huta është shquar gjithnjë për stilin e saj mjaft të veçantë në të veshur duke u shfaqur gjithnjë në formë.

Megjithatë kohët e fundit kemi vënë re që Huta ka shtuar në stilin e saj elementin e kapeles. Në disa prej postimeve të fundit në rrjetet sociale vihet re një detaj i ri, pikërisht vendosjen e kapeleve të ndryshme