Ky producent i kishte kërkuar asaj një performancë live Këngëtarja kosovare Aida Doci, aktualisht është në Stamboll dhe atje është takuar producentin edhe aktorin turk Okay Kaynarca.

Këtë e ka bërë të ditur vet Aida përmes një fotografie në Instagram. Ajo dhe Kaynarca janë duke darkuar në Stamboll.